Borongan las
Kacamata - Perlindungan Premium,
Diskon bulk

Salaku salah sahiji pabrik luhur Cina ngeunaan las gear kaamanan saprak 2006,
Meixin Optoelectronics nawarkeun kacasoca las borongan premium ka
ngajaga panon welders '.

Kéngingkeun Niley Pangsaéna pikeun anjeun
Usaha sareng Grosir Mexin
Kacamata Las

Mexin nawiskeun potongan harga bulk, pengiriman gancang, labél pribadi, sareng jasa desain khusus pikeun maksimalkeun nilai anu anjeun kéngingkeun tina mésér kacasoca las borongan.

Diskon
harga bulk

gancang
Balanja

wasta
panyiri

Adat
jasa desain

Kotektak Pilihan Éksténsif kami tina Kacamata Las Premium

Mexin nawiskeun kacasoca las kualitas luhur pikeun pembeli borongan. Kami gaduh kacasoca pasip sareng otomatis-poék kalayan tingkat teduh anu tiasa diatur tina 5 dugi ka 14, ogé kacasoca khusus pikeun ngagiling, motong, sareng aplikasi anu sanés. Model kami kalebet kacasoca hampang sareng tutup sirah anu tiasa disaluyukeun pikeun kanyamanan sadidinten.

LYG-32-110R
LYG-0R-100R
LY100R
LYG-01-1001
LYG-01-2000
LYG-01-200C

Kualitas anu teu aya tandingan
sarta Protection kalawan Mexin urang
Kacamata Las

Nyaring optik kelas luhur kami sareng lapisan lénsa awét nyayogikeun visi anu jelas sareng panyalindungan UV / IR anu unggul pikeun pagelaran goggle las anu tahan lama.


Fitur

Headgear adjustable sareng padding breathable pikeun kanyamanan las sadinten sareng pas.


sertipikasi

Sadaya kacasoca las Meixin disertipikasi pikeun nyumponan standar kaamanan ANSI Z87 + sareng CE anu ketat pikeun dampak sareng panyalindungan radiasi optik.


Ngobrol jeung Ahli Kami

FAQs

  • Jenis usaha naon anu kedah mésér kacasoca las sacara ageung?
  • Dimana kacasoca las kualitas bisa dibeuli borongan?
  • Naon kaunggulan meuli kacasoca las di bulk?
  • Naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér kacasoca las sacara ageung?
  • Naon jenis kacasoca las bisa dibeuli borongan?
  • Naon faktor konci dina milih kacasoca las borongan?
  • Naon pilihan custom kuring bisa meunang dina kacasoca las borongan kuring?
  • Sabaraha gancang abdi tiasa nampi kacasoca las bulk?

Kéngingkeun Kacamata Las Grosir anjeun ti Para Ahli

Kalawan leuwih 15 taun pangalaman, Mexin teh panyadia ahli dipercaya tina kacasoca las bulk featuring kualitas premium, harga kalapa, pangiriman gancang, sarta layanan luar biasa dina unggal urutan borongan.

Jenis usaha naon anu kedah mésér kacasoca las sacara ageung?

Alat pelindung pribadi sapertos kacasoca las utamina diperyogikeun ku seueur bengkel las, pabrik, pusat perbaikan, perusahaan konstruksi, sareng usaha sanésna anu ngalaksanakeun operasi las pikeun ngajagi pagawéna. Naha bisnis ageung atanapi alit, upami aranjeunna gaduh kagiatan las, aranjeunna peryogi kacasoca las pikeun ngajagaan kaséhatan panon sareng kasalametan tukang lasna. Di sagigireun tugas las, sababaraha motong logam, polishing, jsb ogé merlukeun kacasoca pelindung. Janten, jinis perusahaan ieu sadayana cocog pikeun mésér kacasoca las sacara ageung.

Dimana kacasoca las kualitas bisa dibeuli borongan?

Salaku produsén gear panyalindungan las ngarah di Cina, Mexin teu ukur retails rupa kacasoca las tapi ogé ngarojong purchasing borongan. Meixin boga sistem borongan kacasoca las komprehensif dimana klien bisnis bisa mesen tipena béda jeung ukuran kacasoca las dumasar kana kaperluan maranéhanana. Kami nawiskeun pasip sareng ADF otomatis-poekan sareng model sanésna, masing-masing disertipikasi ku CE sareng ANSI, pikeun mastikeun standar panyalindungan panon anu luhur.

Naon kaunggulan meuli kacasoca las di bulk?

Mésér kacasoca las borongan Mexin nyayogikeun harga anu pikaresepeun, anu pasti mangrupikeun kauntungan anu paling ageung. Pembelian bulk mikaresep diskon kuantitas langkung handap tina harga ritel. Kami ogé ngadukung kustomisasi logo, warna, bungkusan, sareng sajabana, pikeun ningkatkeun citra perusahaan. Pangiriman global gancang mastikeun produk dugi kana waktosna. Milih Meixin salaku supplier bulk goggle las anjeun masihan kaunggulan harga anu jelas sareng produk sareng jasa anu berkualitas.

Naon anu kedah diperhatoskeun nalika mésér kacasoca las sacara ageung?

Klién kedah nganggap kabutuhan saleresna nalika mésér kacasoca las bulk, sapertos jumlah tukang las sareng jinis tugas las, pikeun nangtukeun jumlah pesenan sareng modél. Ogé, pilih hiji supplier kalawan kualitas mantap pikeun mastikeun produk minuhan standar kaamanan, kalawan élmu optik alus teuing jeung durability. Disarankeun nguji sampel heula. Kabutuhan kustomisasi sapertos branding ogé kedah dipertimbangkeun. Tungtungna, satuju sareng panyadia ngeunaan prosés pameseran, waktos pangiriman, sareng syarat minuhan anu sanés pikeun mastikeun kerjasama anu lancar.

Naon jenis kacasoca las bisa dibeuli borongan?

Mexin nawiskeun rupa-rupa model goggle las sareng jinis anu tiasa dipésér sacara borongan. Ieu kaasup kacasoca pasip tur otomatis-poekan, gelas las baku kalawan nuansa flip-up, kacasoca lightweight kalawan headgear adjustable, motong husus sarta kacasoca grinding, sareng nu sanesna. Kami borongan sadaya kacasoca CE sareng anu disertipikasi ANSI pikeun nyumponan kabutuhan panyalindungan panon las.

Naon faktor konci dina milih kacasoca las borongan?

Faktor penting kaasup kualitas lénsa pikeun kajelasan optik, nuansa darkening adjustable pikeun versatility, lightweight jeung desain adjustable pikeun sakabéh poé wearability sarta kanyamanan, dampak / résistansi scratch pikeun durability, sertifikasi kana standar kaamanan, sarta harga bulk kalapa. Mertimbangkeun tugas las anjeun, lingkungan, jeung kabutuhan worker bakal mastikeun Anjeun milih kacasoca katuhu.

Naon pilihan custom kuring bisa meunang dina kacasoca las borongan kuring?

Mexin nawiskeun jasa branding sareng desain khusus sareng pesenan goggle las massal. Ieu kalebet nempatkeun nami perusahaan, logo, atanapi grafik dina lénsa, tali, atanapi komponén sanés. Urang ogé bisa ngalakukeun bungkusan ngaropéa tur mantuan nyieun manual instruksi branded atawa brosur pikeun kaasup jeung kacasoca Anjeun. Hubungi tim penjualan kami pikeun ngabahas kumaha urang tiasa ngaropea pesenan bulk anjeun.

Sabaraha gancang abdi tiasa nampi kacasoca las bulk?

Pangiriman global anu ramping kami hartosna anjeun kéngingkeun gancang dina pesenan kacasoca las borongan. Kami nawiskeun produksi gancang sareng pengiriman kanggo pesenan anu urgent. Kaseueuran pesenan bulk bakal dikirim dina sababaraha dinten. Kami gaduh gudang di lokasi global anu strategis anu ngamungkinkeun balik gancang ka tujuan mana waé. Nampi alat panyalindungan panon kritis anjeun nalika anjeun peryogina.

Meuli kacasoca las bulk ti supplier kualitas teu ngan ngahemat anggaran pengadaan tapi ogé safeguards kaséhatan panon pagawe sarta ngaronjatkeun efisiensi operasional, sahingga hiji investasi unggal bisnis las kudu mertimbangkeun.

Kacamata las borongan - Premium
Perlindungan, Diskon Bulk

Salaku salah sahiji pabrik top Cina ngeunaan gear kaamanan las saprak 2006, Mexin Optoelectronics nawarkeun
kacasoca las borongan premium ngajaga panon welders '.