️Kadali Kualitas
️Kadali Kualitas
Tés tegangan
Tés tegangan
Tés tegangan
Tester tegangan dipaké pikeun nguji viskositas stiker bahan baku, éta otomatis ngitung gaya maksimum sarta hasil deformasi gaya maksimum.
Tester inténsitas pegatna otomatis pinuh
Tester inténsitas pegatna otomatis pinuh
Tes lalawanan putus
Tester inténsitas putus otomatis nyaéta pikeun nguji nilai inténsitas pegatna tina karton bahan baku. Éta ngagunakeun sinyal pikeun ngirimkeun tekanan sareng sacara otomatis nahan nilai kakuatan pegatna maksimum nalika spésimén rusak.
Tes penetrasi termal pelindung raray
Tes penetrasi termal pelindung raray
Tester penetrasi termal
Tester penetrasi termal mangrupikeun tés pikeun résistansi penetrasi termal tina tameng raray kami tina helm las, nguji naha produkna tembus cahaya atanapi hurung, pikeun ngaidentipikasi kualitas bahan produk.

kategori panas

sadaya Kategori