Respirator Pemurnian Udara Powered
Respirator Pemurnian Udara Powered
HXQ-9100

HXQ-9100

batré 1.Large, hirup batré panjang
2.fungsi kaluaran USB
3.Auto-alarem System
4.Cerdas Air Supply
5.Real-waktos Témbongkeun Indikator
6. Éfisiensi Filter > 99.97%
  • gambaran
  • parameter
  • aplikasi
  • panalungtikan
2
3
4
1
9
10
2
3
4
5
6
7
8
11
2
3
4
1
9
10
2
3
4
5
6
7
8
11
  • Batré badag, umur batre panjang:Kapasitas batréna dugi ka 6000mAH, anu tiasa nyumponan seueur kabutuhan produksi. Cai mibanda fungsi manjangkeun umur batre ku power bank.
  • Sistem alarm otomatis:Indikator kedip-kedip, sora bleeping babarengan jeung blower geter pikeun mastikeun kaamanan.
  • Calakan Air Supply:Respirator bakal nyaluyukeun diri laju aliran dumasar kana sumbatan saringan sacara otomatis.
  • Indikator tampilan waktos nyata:Status saringan / laju aliran hawa / indikator kapasitas batré, ngawaskeun sareng ningalikeun waktos nyata.
  • Fungsi kaluaran USB:Lamun telepon pamaké kaluar tina kakuatan, éta bisa ngeusi batre telepon samentara.
  • Cocog jeung sagala jinis helmets las:Numutkeun karesep pamaké, éta cocog pikeun sagala jinis helmets las urang.

8

undefined
undefined
las
undefined
undefined
ngolah logam
Meunangkeun di touch

kategori panas

sadaya Kategori