Respirator Pemurnian Udara Powered
Respirator Pemurnian Udara Powered
HXQ-9000

HXQ-9000

batré 1.Large, hirup batré panjang
2. Panon / Beungeut / Protection engapan
3. Éfisiensi Filter > 99.97%
4.Lightweight
5.Adjustable Headgear
  • gambaran
  • parameter
  • aplikasi
  • panalungtikan
2
3
·
2
4
3
4
5
6
7
8
9
10
2
3
·
2
4
3
4
5
6
7
8
9
10
  • Batré badag, umur batre panjang:Kapasitas batréna dugi ka 6600mAH, anu tiasa nyumponan seueur kabutuhan produksi.
  • Panon/Raray/Perlindungan Pernafasan:Helm las kualitas luhur digabungkeun jeung sistem respirator ngamurnikeun hawa Powered, ngajaga welder tina radiasi arc, spatter, lebu, polutan, partikel halus ogé rereged lianna.
  • Headgear adjustable:Headgear adjustable, kalawan sweatband lemes, ngaronjatkeun kanyamanan maké.
  • lawon husus:Paké lawon husus, seuneu-retardant tur nyaman.
  • Cocog jeung sagala jinis helmets las:Numutkeun karesep pamaké, éta cocog pikeun sagala jinis helmets las urang.

Ngambekan


undefined
undefined
las
undefined
undefined
ngolah logam
Meunangkeun di touch

kategori panas

sadaya Kategori