wartos
Mexin-Uleman pikeun Jerman A + A Pameran
Januari 01, 1970
2

Dear Sadayana:

Kumaha damang!

Abdi hoyong ngundang sadayana anu sumping sareng ningali Duesseldorf (Pameran A+A Jerman), NOV.5--NOV.8 2019

Kami bakal nunjukkeun anjeun desain anyar kami sareng masihan anjeun harga pangsaéna. sareng Pls punten perhatikeun stan kami No. 11J41-3.

Kami ngarep pisan ningali anjeun didinya~

Hatur nuhun sareng salam hormat,

Salam hormat

Dept. Ékspor

Meixin

Jiangsu Meixin Optoelectronics Téhnologi Co, Ltd.

kategori panas

sadaya Kategori