wartos
Mexin-Uleman pikeun 126th Canton Fair
Januari 01, 1970
1

Dear Sadayana:

Kumaha damang!

Abdi hoyong ngundang sadayana anu sumping sareng ningali stan kami dina 126th China Import and Export Fairu (Canton Fair), OCT.15--OCT.19 2019

Kami bakal nunjukkeun anjeun desain anyar kami sareng masihan anjeun harga pangsaéna. sareng Pls punten perhatikeun stan kami No 8.0A 31-32.

Kami ngarep pisan ningali anjeun didinya~

Hatur nuhun sareng salam hormat,

Salam hormat

Dept. Ékspor

Meixin

Jiangsu Meixin Optoelectronics Technology Co., Ltd

kategori panas

sadaya Kategori