Tentang Kami
Tentang Kami
Tentang Kami
Tentang Kami
Diadegkeun dina 2006, Meixin Optoelectronics Technology Co. Ltd. Kami nyayogikeun sagala jinis produk panyalindungan panon pikeun prosés las, kalebet gelas las, helm las teduh tetep, respirator ngamurnikeun hawa sareng kelengkapan, jsb.
Nepi ka ayeuna urang geus boga kira 20% pangsa pasar global, ngahasilkeun leuwih ti 2,000,000 helmets taunan, ngalayanan konsumén ti 70+ nagara ti sakuliah dunya.
kira-kira
Kami parantos diakuan sacara internasional ku téknologi inovatif, kualitas luhur sareng pangalaman pasar anu beunghar. Urang reueus boga hiji Tim R&D bebas sareng 20% ​​karyawan urang janten teknisi, nu ngamungkinkeun urang nyadiakeun panalungtikan ilmiah canggih tur inovasi téhnologis kontinyu. Urang milikna 30+ bebas hak cipta intelektual jeung produk urang geus ngahontal tingkat canggih internasional di industri.
Teu kawas pabrik dagang tradisional, urang megatkeun halangan antara konsumén jeung pabrik, sarta tujuan urang téh sangkan bisnis leuwih gampang jeung nyieun gagasan naon anjeun boga ngeunaan helmets las jadi kanyataan.
Jasa Naon Anu Urang Bisa Nyadiakeun
Jasa Naon Anu Urang Bisa Nyadiakeun
Kami gaduh pangalaman produksi anu beunghar, tim penjualan profésional, kapang lengkep, kustomisasi produk, jasa hiji-eureun (produksi kana bungkusan), sareng tim saatos penjualan anu kuat tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu sampurna.
Control Quality
Control Quality
Urang bakal ngalaksanakeun kadali kualitas bahan baku, produk semi-réngsé, jeung produk rengse pikeun ngadalikeun produk urang pikeun ngajaga kualitas standar luhur.

kategori panas

sadaya Kategori